Video Slots-guide

Videoslots är en oerhört populär spelkategori som vinner allt fler spelares hjärtan. Videoslots är en spelmaskin som slumpar symboler i vinnande kombinationer och påminner om Jack Vegas och de spelautomater du hittar på ålandsbåtarna. Skillnaden är bara att videoslots finns i massor av olika varianter och ger dig betydligt fler spelmöjligheter. Därför tycker vi på spelguider.se att den här sajten inte är komplett utan en spelguide för Video Slots.

Spela Video Slots – steg för steg

1. Välj ut en spelmaskin

Innan du börjar spela videoslots bör du välja ut en spelmaskin som passar dig och som du gillar. Du kan antingen spela Single Line Video Slots som bara ger vinst på en enda horisontell rad, eller Multi Line Video Slots som ger vinst på flera horisontella rader samt på andra linjer och mönster, till exempel vertikala linjer och kryss. Vi på spelguider.se tycker att Multi Line Video Slots är överlägset roligast eftersom det ger fler vinstmöjligheter och ett aktivare spel. Därför kommer vi i denna spelguide mest fokusera på Multi Line Video Slots. Det är dessutom bara på Multi Line Video Slots du kan vinna Jackpotvinster som kan vara på flera miljoner kronor.

2. Välj hur många utbetalningslinjer du vill spela på

Även om du spelar på Multi Line Video Slots behöver du inte spela på alla tillgängliga linjer utan väljer själv hur många linjer du vill spela på. Ju fler linjer du spelar på desto större blir dina vinstchanser, men om du spelar med höga insatser kan det bli ganska så dyrt.

3. Välj insats

Det fina med att spela videoslots på nätet är att du får mycket fria händer när det gäller insats. Du kan spela med riktigt låga insatser, riktigt stora insatser och allt däremellan. Om du vill spela på alla linjer men inte satsa så mycket pengar bör du välja en lite lägre insatsnivå. Men tänk på att du måste spela på alla linjer med den högsta insatsen om du vill ha chans att vinna Jackpotvinsten.

4. Börja spela

Efter att du har valt insatsnivå och antal linjer klickar du på spin eller snurra så slumpas videoslotsmaskinens alla symboler. Om du har valt att spela på många linjer kan du redan ha fått en eller flera vinster. Lås sedan de symboler du vill spara och dra igen. När det är gjort är spelet slut och sedan är det bara att spela igen. Om du hamnar på plus förs vinstpengarna över till ditt casinokonto när du lämnar maskinen. Dessa vinstpengar kan du sedan plocka ut när du vill, eller också kan du spela för dem.